Carve Consulting har travlt. Rigtig travlt. Sammen med vores partner ReportSoft har vi stor efterspørgsel på vores løsninger inden for RPA, AI, Machine Learning og ikke mindst Business Intelligence. Derfor søger vi nu flere IT-konsulenter, som vil være med til at udvikle og levere cutting edge løsninger til vores kunder.

Du kommer til at bruge hele din faglige pallette indenfor de allernyeste teknologier. Derudover har du forståelse for databasestrukturer og har med stor fordel arbejdet med SQL.

Vores udviklingsmiljø består af blandt andet af UiPath, Birt, .NET – og egentlig også alt, hvad der ellers giver mening for opgaven.

Om dig
Lad os få det tekniske på plads først.

Du har en relevant teknisk uddannelse – enten på bachelor eller master niveau – du kunne eksempelvis være datalog, cand. IT eller IT-ingeniør. Du har kendskab til:

• SQL
• .NET platformen (både forms og webudvikling)
• JavaScript
• Python
• AI – Artificial Intelligence
• ML – Machine Learning, herunder Deep learning, Tensorflow & Keras
• Robotic Process Automation (RPA)
• HTML5

Hvis du kan sætte hak ved et par stykker af ovenstående, så er det super. Der er bonus point, hvis du har fuld plade.

Det er vigtigt, at du brænder for at tilegne dig ny viden – hurtigt. Vi trives godt med udfordringer, og det må du også gerne. Du er energisk både fagligt og socialt.

Vi forventer, at du har lyst til at bidrage til vores ”can do” atmosfære. Her er højt til loftet og plads til både store tanker og store armbevægelser. Vi har det godt sammen, og du vil blive en del af vores konsulent-netværk, hvor vi tager på ture sammen, til faglige arrangementer osv.

Om os
Du kan læse mere om os på carve.dk og reportsoft.dk. Vi er i alt 35 kollegaer og deler kontor lige ved Nørreport Station. Vi har kunder over hele Danmark, Norden, Europa – og i resten af verden.

Næste skridt
Er du blevet nysgerrig, så kontakt Mikael Hegaard på 2526 0900 / mhe@carve.dk eller Bent Agervold Jensen på 4090 5367 / ba@reportsoft.dk

Du kan også gå direkte til biddet og sende ansøgning og CV til info@carve.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mikael Hegaard

Mikael Hegaard

Tlf: (+45) 25260900
E-mail: mhe@carve.dk
LinkedIn