Carve

KARRIERE I CARVE

Karriere i Carve

I Carve brænder for at skabe muligheder og realisere potentiale sammen med vores kunder. Vi har en ambitiøs vækststrategi, og vi er klar til at ansætte nye konsulenter og partnere, der vil være med til at gøre Carve Consulting til en væsentlig aktør i konsulentbranchen – læs mere nedenfor.

Carve søger IT-studentermedhjælpere til RPA / AI / Machine Learning

Carve Consulting har succes og mærker stor efterspørgsel på området for automatisering - RPA / AI / Machine Learning. Vi søger lige nu 2-3 IT-studerende, som brænder for at skabe innovative ”cutting edge” løsninger for vores kunder. Her hos os kan du bruge hele din...

Konsulenter – procesoptimering og driftsledelse

I en accelererende verden er der få faste holdepunkter. Ofte starter den næste forandring, allerede inden den forrige har skabt effekt. Kravet om at forandre sig og samtidig absorbere alt det nye gør det vanskeligt for ledere og medarbejdere at finde fodfæste. Det er vilkår, som både rummer vidunderlige muligheder, men som også kan synes komplekse og uoverskuelige.

3-5 konsulenter til Robotic Process Automation

Carve Consulting har succes og mærker stor efterspørgsel på området for Robotic Process Automation (RPA). Vi arbejder med de førende leverandører i markedet, og opgaverne står i kø, så lige nu søger vi 3 – 5 konsulenter med fokus på den tekniske implementering af RPA. Vi er både interesserede i nyuddannede og mere erfarne profiler.

Kontakt os

Carve Consulting
Nørre Voldgade 11, 2
DK-1358 København K

(+45) 25 420 420
info@carve.dk
CVR-nr: 35211942
LinkedIn

7 + 11 =