Osman Rana/Hayon Thapaliya/Unsplash

Carve Consulting søger lige nu flere dygtige kollegaer til vores fortsatte arbejde med at løse intelligente automatiseringsopgaver i samarbejde med vores kunder. 

Her er lidt om, hvad vi forventer af dig:

Du brænder for at arbejde med komplekse problemstillinger og for at skabe gode, brugbare løsninger der skaber høj værdi hos vores kunder. I vores strategiske faggruppe for digitalisering kommer du til at bidrage aktivt for at sikre, at Carve fastholder sin position som et førende konsulenthus inden for automatisering af processer og arbejdsopgaver baseret på de førende RPA-teknologier.

Du er også klar til at påtage dig rollen, hvor du skal bringe andre automatiseringsteknologier i spil – herunder machine learning og chat- og voicebots. 

Vi forventer, at du kan svare ja til de fleste af nedenstående udsagn:

  • Du har hands-on erfaring fra et RPA Center of Excellence, ROC eller tilsvarende
  • Du er fortrolig med et robot set-up på +20 automatiserede processer
  • Du har flere års erfaring som konsulent eller projektleder inden for automatisering
  • Du har stærke analytiske evner og er en kreativ problemløser
  • Du har gode kommunikative evner og sociale kompetencer
  • Du er vedholdende, og ser en ære i at følge en leverance helt til ende

I Carve vil du træde ind i et engageret konsulenthus. Vi arbejder altid i teams, og vi tror på at erfaringen og forskelligheden i individuelle fagligheder sammen giver de bedste resultater.

Er du blevet nysgerrig og gerne vil høre mere – så kontakt Mads Buch Andersenmba@carve.dk / +45 2336 8648 eller Henning von Hauenhvh@carve.dk / +45 2526 0909.