4 veje mod at levere bedre til dine kunder/borgere

GÅHJEMMØDER OM DRIFTSLEDELSE FREM TIL SOMMER 2020

Er du teamleder, afdelingsleder, chef eller specialist og savner indspark ift. hvordan ledelse af de daglige opgaver, udviklingsaktiviteter og ressourcer kan forbedres? Er du nysgerrig på ledelse af serviceprocesser og administration? Driftsledelse er evnen til konsistent at levere maximal værdi til kunden med et minimum af ressourcer, og kan være en både svær og til tider overset disciplin – på trods af, at disciplinen har dokumenteret effekt på kundetilfredshed og –loyalitet.

Carve Consulting inviterer til en række webinarer med fokus på driftsledelse. Ambitionen er, at du får inspiration om
driftsledelsesdisciplinen samt lejlighed til at diskutere faglige udfordringer. Til hvert webinar er der konkrete og anvendelige
modeller, som kan booste arbejdet med driftsledelse i din organisation.

Hvorfor driftsledelse?

I Carve skaber vi værdi for organisationer i krydsfeltet mellem teknologi, processer og mennesker. Som konsulenter ser vi igen og igen, hvordan driftsledelsesdisciplinen – at konsistent levere maximal værdi til kunden med et minimum af ressourcer – er afgørende for at lykkes med de strategiske initiativer, som på daglig basis lander hos ledere og medarbejdere. Alle strategiske tiltag skal brydes ned til det ‘nemme og enkle’ i den daglige drift for at blive til virkelighed. Derfor har ‘ledelse af den daglige drift’ brug for opbakning og anseelse. Vi håber, at du vil være med og bidrage!

Temaerne for de 4 møder er – med mindre vi bliver klogere og tilpasser dem

Tilmelding

Deltagelsen er gratis.

 

Praktiske oplysninger

Webinarerne afholdes via platformen Livestorm. Du modtager link, så snart du har tilmeldt dig her på siden.

16. juni 2020 kl. 15.00-16.30

MÅL MED MENING 

Teknologi, infrastruktur og data kan leve deres eget liv. Hvordan får vi infrastruktur til at understøtte forretningen, samtidig med, at vi leverer rapporter, som er både menings- og læringsfyldte og bidrager til monitorering af driften. 

  • Alle mål har et formål, men hvilket?

  • Forskellige niveauer af modenhed i infrastruktur giver forskellige muligheder, men også udfordringer

  • Mål med mening ved Direktør i Styrelsen for International Rekruttering og Integration (SIRI), Kasper Kyed.

Tilmelding 16. juni