Det er os, du møder hos Carve

Carve Consulting er et nyt konsulenthus i Danmark. Vi tænker lidt anderledes. Carve hjælper offentlige og private virksomheder med at mestre og styrke samspillet mellem mennesker, teknologi og processer. Vi ved, at verden hurtigt forandrer sig. Og at den næste forandring ofte sker, før den sidste har skabt effekt. Det kræver, at vi sammen evner at navigere i krydsfeltet mellem det eksisterende og det nye. Vi kan alle de flotte ord i søvne, men vi tror mere på handling, som skaber løsninger, vores kunder kan vokse i. Og vi lever op til vores navn, når det handler om at skære ind til det væsentlige.

Anders Bøge Paulsen

Anders Bøge Paulsen

Tlf: (+45) 21579112 
E-mail: abp@carve.dk
LinkedIn

Om Anders

Med en kandidatgrad indenfor anvendt matematik og en baggrund som it-udvikler ønsker jeg at rådgive kunder – både i det offentlige og private – med at finde den bedste løsning til deres problem. Hos Carve arbejder jeg primært med proces automatisering ved brug af RPA og machine learning.

Anders Tjalve

Anders Tjalve

Tlf: (+45) 24252292
E-mail: atj@carve.dk
LinkedIn

Om Anders

I de sidste mange år, har jeg arbejdet intensivt med at anvende socialvidenskabelige metoder til at identificere og løse organisatoriske problemer. Med en baggrund i sociologi er det naturligt for mig at se organisationers kultur og meningsskabelse som afgørende i levedygtige forbedringer. Det afsæt er grundlæggende for min tilgang til analyse og løsningsdesign inden for proces- og driftsoptimering samt organisationsudvikling.

Anette Nørbjerg Luffe

Anette Nørbjerg Luffe

Tlf: (+45) 21590161
E-mail: alu@carve.dk
LinkedIn

Om Anette

Jeg er optaget af at skabe varige virkelige løsninger for vores kunder – jeg er først rigtig tilfreds når kunden er tilfreds, og når vores indsats har skabt en værdifuld effekt. Jeg bidrager til at udvikle organisationer i spændingsfeltet mellem organisation, processer og IT. Jeg arbejder indgående med procesoptimeringer og persondatabeskyttelse, og har altid fokus på at involvere interessenter i en ny løsning. Vi skaber de bedste løsninger i fællesskab med kundens organisation.

Birgitte Kofod Olsen

Birgitte Kofod Olsen

Tlf: (+45) 25260903
E-mail: bko@carve.dk
LinkedIn

Om Birgitte

Jeg arbejder dedikeret på at omsætte regler og standarder til praksis og kultur. Både når det gælder persondatabeskyttelse og samfundsansvar. Min rådgivning er teoretisk forankret og udviklet i praksis i tæt samarbejde med private virksomheder, offentlige myndigheder og organisationer. Forandring og udvikling er min drivkraft – især når teknologi er katalysator for ny indsigt, vækst og interaktion mellem mennesker.

Camilla Questa

Camilla Questa

Tlf: (+45) 60592512
E-mail: caq@carve.dk
LinkedIn

Om Camilla

Mit ekspertiseområde ligger inden for databeskyttelse, især GDPR. Jeg mener, at databeskyttelses compliance resulterer i en stærk konkurrencemæssig fordel i den digitale økonomi, da det sikrer forretningsmæssig og teknologisk tilpasning. Hos Carve hjælper jeg vores kunder med at opnå compliance ved at skabe synergier mellem deres virksomhedsstrategier og juridiske forpligtelser.

Caroline Gullacksen Hvenegaard

Caroline Gullacksen Hvenegaard

Tlf: (+45) 31378100 
E-mail: cag@carve.dk
LinkedIn

Om Caroline

Som den første Office Manager i Carve varetager jeg mange forskellige opgaver. Jeg trives rigtig godt med at organisere, lave processer og skabe struktur  – om det er inden for kontordrift, on-boarding, indkøb eller noget helt fjerde, som ender på mit bord. Jeg har fingrene nede i det meste og sørger for, at de forskellige projekter bliver ført ud i livet

Cecilie Sofie Halsteen Thomsen

Cecilie Sofie Halsteen Thomsen

Tlf: (+45) 40956041
E-mail: cht@carve.dk
LinkedIn

Om Cecilie

Mine faglige styrker ligger inden for identificering af organisatoriske udfordringer, procesoptimeringer og organisationsudvikling. Jeg er specialiseret i at gå analytisk til en problemstilling, og er drevet af at udfordre det umiddelbare. Samtidig bestræber jeg mig på at være nyskabende i mine løsningsforslag.

Christina Louise Boserup

Christina Louise Boserup

Tlf: (+45) 22218294
E-mail: clb@carve.dk
LinkedIn

Om Christina

Jeg er særligt drevet af at finde enkle løsninger på komplekse problemstillinger. I samspil med forskellige faggrupper hjælper jeg med at designe implementérbare løsninger, der både giver værdi for organisationen og slutbrugeren. Jeg har solid ledererfaring fra både stat og kommune, hvor jeg bl.a. har etableret fælles servicefunktioner på det administrative område, opbygget projekt- og porteføljestyring og udviklet god driftsledelse og kundeservice i fællesskab med medarbejdere og ledere.

Christine Boysen Durazo

Christine Boysen Durazo

Tlf: (+45) 26822245
E-mail: cbd@carve.dk
LinkedIn

Om Christine

Som konsulent har jeg altid mennesket i centrum for såvel analyse som løsning. Med en baggrund som designingeniør med speciale i adfærdsdesign er mit fokus at forstå samspillet mellem mennesker og systemer, og hvad der driver en given adfærd. Det er mit afsæt for at skabe varige adfærdsændringer og forandringer på flere niveauer i organisationer.

Claus Jespersen

Claus Jespersen

Tlf: (+45) 25260905
E-mail: cje@carve.dk
LinkedIn

Om Claus

Jeg tilfører et analytisk perspektiv i forbindelse med procesoptimeringer og organisationsudvikling. Jeg motiveres af at kombinere et helikopterperspektiv med en stor forståelse for detaljerne – og jeg synes at processen med at identificere og afklare udfordringer og fremtidige behov med interessenterne er både spændende og vigtig. Jeg har herudover en stor interesse for økonomistyring, som jeg brænder for at gøre mere forståelig og relevant for brugerne.

David Andersen

David Andersen

Tlf: (+45) 21579136
E-mail: dan@carve.dk
LinkedIn

Om David

Min ekspertise er at bygge strukturer af mennesker, processer og systemer, der er robuste og effektive. Som konsulent har jeg en værktøjskasse, der er opbygget af viden om alt fra social psykologi, erhvervshistorie, markedsføring, IT-arkitektur, risikostyring og strategi til talbaserede områder som statistik, robotbaseret automatisering og databaser.

Emilie Louise Faurholdt

Emilie Louise Faurholdt

Tlf: (+45) 20629898
E-mail: elf@carve.dk
LinkedIn

Om Emilie

Som konsulent i Carve arbejder jeg primært med organisationsudvikling og procesoptimering. Med en uddannelses- og erfaringsmæssig baggrund i internationalt udviklingsarbejde er jeg velbevandret i projektarbejde og trænet i at tænke i tværfaglige løsninger. Det motiverer mig at arbejde med mennesker i udvikling og bidrage til at skabe overblik, tillid og vilje til forandring i transformationsprocesser.

Frederikke Lemvigh-Müller

Frederikke Lemvigh-Müller

Tlf: (+45) 41602497
E-mail: flm@carve.dk
LinkedIn

Om Frederikke

Med baggrund i etnologi anvender jeg socialvidenskabelige metoder til procesoptimering og organisationsudvikling. Jeg tager afsæt i virksomheders koreografi og kultur for at samstemme individuelle interesser i en fælles helhed. Ved at uddrage kvalitative indsigter omdannes relevante fortællinger, der kan styre virksomheder i den rigtige retning.

Hans Lange Østergaard

Hans Lange Østergaard

Tlf: (+45) 60618403
E-mail: hlo@carve.dk
LinkedIn

Om Hans

Jeg tilbyder den kommunikationsfaglige vinkel på de klassiske konsulentydelser. Det strategiske og det lange perspektiv guider mig og mit arbejde. I praksis har det ført mig omkring alt fra målrettede CSR til CVI. Min faglighed hviler på undersøgelsen, kortlægningen og forståelsen af den kommunikative handlen og den kommunikerende aktør. Det er min indgangsvinkel til indsigter, der baner vejen til ideelle løsninger for alle.

Henning von Hauen

Henning von Hauen

Tlf: (+45) 25260909
E-mail: hvh@carve.dk
LinkedIn

Om Henning

Min faglige interesse ligger primært i skæringspunktet mellem forretningsudfordringer og it-løsninger. Min passion er at arbejde med forretningsudvikling, hvor jeg har fokus på at udvikle langvarige relationer. Mine faglige specialer er hovedsagelig indenfor software og implementeringsprojekter, der dækker løsningsområderne RPA, BI og CSR.

Henrik Dige Semark

Henrik Dige Semark

Tlf: (+45) 25260902
E-mail: hds@carve.dk
LinkedIn

Om Henrik

Som konsulent i Carve arbejder jeg primært med integration af RPA systemer og specielt udviklede it-systemer. Jeg brænder for at få de tekniske løsninger til at fungere og underbygge organisationerne og lette deres medarbejderes arbejde i dagligdagen. Min passion ligger i de tekniske svære problemer som ofte kan løses med simple midler.

Ib Kammersgård

Ib Kammersgård

Tlf: (+45) 20419553
E-mail: ika@carve.dk
LinkedIn

Om Ib

Jeg rådgiver omkring robot baseret automatisering, it-drift og it-arkitektur og agerer ofte bindeled imellem forretning og it-understøttelse. I de senere år har jeg haft fokus på it-outsourcing. Derudover arbejder jeg med etableringen af drift miljøer for RPA systemer.

Jesper Sten Madsen

Jesper Sten Madsen

Tlf: (+45) 61226102
E-mail: jsm@carve.dk
LinkedIn

Om Jesper

Jeg er optaget at implementering og eksekvering – ting skal virke i praksis. I min måde at arbejde på lægger jeg vægt på høj faglighed og skabelse af relationer til de interessenter, som er del af implementeringen. Jeg arbejder gerne inden for projekter som dækker på tværs af værdikæden og som involverer organisatoriske, proces- og it-relaterede forandringer og forbedringer.

Som person går jeg ind for en anerkendende tilgang til andre mennesker og jeg tror på værdien i at have fokus på leverancer i høj kvalitet leveret af et velfungerende team.

Lise Adelkvist

Lise Adelkvist

Tlf: (+45) 60146551 
E-mail: lad@carve.dk
LinkedIn

Om Lise

Jeg brænder for at skabe it effektiviseringer specielt inden for det offentlige. Det er vigtigt for mig at sætte mig grundigt ind i kundens situation, samt at relationen til kunden bygger på gensidig respekt og tillid. Gennem mit brede netværk i det offentlige, samt mange års erfaring fra it-branchen, er det særligt givende at kunne dele viden og de bedste løsninger mellem de forskellige offentlige myndigheder.

Mads Buch Andersen

Mads Buch Andersen

Tlf: (+45) 23368648
E-mail: mba@carve.dk
LinkedIn

Om Mads

Jeg brænder for at koble forretning med it, og trives rigtig godt lige midt i spændingsfeltet mellem brugeren, teknikeren og opgaven. Optimering af administrative processer har indtil nu fyldt meget i min karriere – senest har jeg opbygget et RPA Center of Excellence fra bunden og sikret leverancen af adskillige automatiserede processer.

Mathias Helmer Roos

Mathias Helmer Roos

Tlf: (+45) 26807543 
E-mail: mhr@carve.dk
LinkedIn

Om Mathias

Som nuværende Global Business Informatics studerende på IT Universitet i København kan jeg tilbyde den nyeste viden indenfor teknologi og forretning, med vægt på procesoptimering og automatisering. Som studentermedhjælper i Carve er mit fokus på arbejdsopgaver indenfor RPA.

Mikael Hegaard

Mikael Hegaard

Tlf: (+45) 25260900
E-mail: mhe@carve.dk
LinkedIn

Om Mikael

Jeg brænder for at løse opgaver i ”multiskilled” projekter i spændingsfeltet mellem it, processer og organisation. Jeg arbejder meget gerne i både den private og i den offentlige sektor, og gerne med langvarige relationer og udfordringer. Jeg har altid fokus på såvel de rigtige indsatser, som de effekter der skal komme ud af opgaverne. Det skal være også være sjovt, men det er sjældent for sjov.

Mikkel Frich

Mikkel Frich

Tlf: (+45) 22160825
E-mail: mfr@carve.dk
LinkedIn

Om Mikkel

Jeg drives af at forløse potentialer, og at se dem tidligt og før de fleste. Det er min ambition at lykkes med reel forandring i organisationer og forbedring af resultater. Jeg arbejder med begejstring, mod, nysgerrighed og inddragelse. Som leder inden for service- og uddannelsesbranchen har jeg arbejdet med forretningsudvikling, tværsektorelle partnerskaber, ledelse af ledere og haft ansvar for mere end 30 erhvervsuddannelser.

Mikkel Liisborg Hansen

Mikkel Liisborg Hansen

Tlf: (+45) 26153772
E-mail: mlh@carve.dk
LinkedIn

Om Mikkel

Med fagligt speciale indenfor matematisk modellering, machine learning, numerisk optimering, og data science, brænder jeg for at finde den bedst mulige løsning, der passer til hver enkelt opgave. Som konsulent for Carve fokuserer jeg på, at kombinere robotbaseret automatisering med machine learning, for at opnå smartere AI løsninger.

Mille Eleonora Amalie Ellund

Mille Eleonora Amalie Ellund

Tlf: (+45) 30296121
E-mail: mel@carve.dk
LinkedIn

Om Mille

Mit fokusområde som konsulent i Carve er persondatabeskyttelse. Min interesse består i at bidrage med løsninger, der kombinerer det teoretiske og det praktiske, men som også tilpasser den enkelte virksomheds behov. Da verden er i en kontinuerlig digitaliseringsvækst, finder jeg det både spændende og relevant, at konsultere virksomheder i at implementere de nye persondataregler, så det bedste resultat opnås

Nicholas Ipsen

Nicholas Ipsen

Tlf: (+45) 31581991
E-mail: nip@carve.dk
LinkedIn

Om Nicholas

Med en bachelorgrad i datalogi og en kandidatgrad på vej er jeg specialist indenfor alt, der handler om algoritmer, datastrukturer og software-udvikling. Jeg kan hjælpe med at få en bedre indsigt i organisationen, forbedre eksisterende software-løsninger, eller udvikle helt nye værktøjer til at forbedre jeres workflows.

Nicolai Winther

Nicolai Winther

Tlf: (+45) 29411040
E-mail: nwi@carve.dk
LinkedIn

Om Nicolai

Robotbaseret automatisering benytter jeg til at afdække og effektivisere alt fra de simpleste processer til kritiske forretningsprocesser. Stabilitet er med stor fokus i alle projekter vi driver og det vigtigste fokuspunkt i min rådgivning eller oplæring indenfor RPA.

Niels Gudemoes Iversen

Niels Gudemoes Iversen

Tlf: (+45) 24262515 
E-mail: ngi@carve.dk
LinkedIn

Om Niels

Med en afsluttet markedsføringsøkonom, samt min daglige gang på CBS, befinder jeg mig i et spændingsfelt hvor erhvervsøkonomiske værktøjer skal benyttes i praksis. Som studentermedhjælper i Carve tager jeg mit udgangspunkt i disse, hvor fokus på at skabe værdi i virksomheder og organisationer er det, som gælder.

Peter Jacobssen

Peter Jacobssen

Tlf: (+45) 24285976
E-mail: pja@carve.dk
LinkedIn

Om Peter

Driftsledelse og procesoptimering er mine store interesseområder. Den tætte dialog og udvikling sammen med kundernes medarbejdere og ledere finder jeg fantastisk energifyldt. At skabe konkrete og målbare leverancer og forretningsmæssig effekt er helt centralt i mit virke som konsulent.

Peter Rüsch Hansen

Peter Rüsch Hansen

Tlf: (+45) 61284848
E-mail: prh@carve.dk
LinkedIn

Om Peter

Med udgangspunkt i stor forretningsforståelse arbejder jeg med kombinationen af processer, organisation og it. Jeg er en erfaren projekt- og programleder med fokus på at yde rådgivning og konkret hands-on implementering. Det faglige fokus ligger inden for automatisering af forretningsprocesser, herunder RPA og workflow understøttelse, samt økonomistyring, BI, og procesoptimering.

Ralph Bengtsson

Ralph Bengtsson

Tlf: (+45) 93839372
E-mail: rbe@carve.dk
LinkedIn

Om Ralph

Jeg arbejder passioneret med risikostyring og compliance management – inkl. databeskyttelse. Jeg tager afsæt i kundens strategi og aktiviteter, og kombinerer internationale standarder med bl.a. forandringsledelse og læring for at sikre forankring i organisationen og realisering af gevinsterne hos mine kunder.

Rasmus Jessen Aaskov

Rasmus Jessen Aaskov

Tlf: (+45) 20270203
E-mail: rja@carve.dk
LinkedIn

Om Rasmus

Jeg brænder for at levere konsulentydelser indenfor digitalisering, systemudvikling og automatisering. I disse år er jeg særligt fokuseret på RPA baseret løsningsmodeller til proces automatisering. Mine faglige specialer dækker matematisk modellering indenfor numerisk optimering, billedanalyse og machine learning.

Regin Mortensen

Regin Mortensen

Tlf: (+45) 22728511
E-mail: rmo@carve.dk
LinkedIn

Om Regin

Mine primære rådgivningsopgaver i Carve ligger indenfor RPA. Fokus er at styrke en virksomheds produktivitet ved hjælp af software robotter, uden at skulle ændre deres eksisterende it-løsninger. Tidligere har jeg arbejdet med skræddersyet softwareudvikling, hvor jeg har oparbejdet stor erfaring med projektledelse såvel som problemløsning.

Samirah Abu Musalem

Samirah Abu Musalem

Om Samirah

Jeg er servicemedarbejder i Carve og sørger for at frokosten er klar hver dag. Jeg passer også blomsterne og køber ind og holder orden i vores mødelokaler. Jobbet her er både det første job i mit liv og mit første job i Danmark. Jeg er meget glad for at arbejde sammen med alle de søde og fine mennesker i Carve og glæder mig hver dag til at komme på kontoret.

Sara Bruun Norup

Sara Bruun Norup

Tlf: (+45) 21281725
E-mail: sbn@carve.dk
LinkedIn

Om Sara

Jeg er optaget af at bygge bro mellem digitalisering, organisation og de mennesker, der skal bringe teknologien i anvendelse. Digitaliseringen handler ikke kun om udvikle de digitale løsning, der matcher forretningens behov & forventninger, men også om at bringe organisationen og de mennesker, der skal anvende teknologien, i bevægelse, så de tiltænkte gevinster bliver indfriet. Jeg har fokus på at sikre, at digital innovation og forretningsudvikling sker med kunderne og medarbejderne i centrum og på, at ejerskab af forandringen forankres i organisationen på kort og lang sigt.

Thomas Bøhm Christiansen

Thomas Bøhm Christiansen

Tlf: (+45) 24940326
E-mail: tbc@carve.dk
LinkedIn

Om Thomas

Min passion er at skabe den bedst mulige kundeservice ved at designe gode kundeoplevelser, processer og serviceleveringssystemer. Heri indgår dels at skabe den bedst mulige transparens af processer, kapacitet og resultater og dels at udvikle endnu dygtigere ledere og medarbejdere gennem relevant træning og aktiv involvering og ansvarstagelse i udviklingsprojekter.

Torben Stig Christensen

Torben Stig Christensen

Tlf: (+45) 40436801
E-mail: tsc@carve.dk
LinkedIn

Om Torben

Jeg leverer konsulentydelser med fokus på organisation, ledelse, strategi og styring. Mit fokus er at finde og operationalisere løsninger og modeller, der matcher den enkelte organisation og den enkelte leder/ ledergruppe, både i det nære og i det lange perspektiv. I disse år fylder særligt den organisatoriske side af digitalisering i mit arbejde.

Tue Kirkeby Andersen

Tue Kirkeby Andersen

Tlf: (+45) 40155785
E-mail: tka@carve.dk
LinkedIn

Om Tue

Til dagligt studerer jeg erhvervsøkonomi på CBS med en AP degree i marketing i bagagen. Det er i kombinationen af de to felter, at jeg finder min faglige motivation, samt mit udgangspunkt til at skabe reel værdi i virksomheder og organisationer. Tidligere har jeg været i praktik ved Carve, hvor jeg brugte samme kompetencer til at udforme forretningsstrategien for RPA.

Kontakt os

Carve Consulting
Nørre Voldgade 11, 2
DK-1358 København K

(+45) 25420420
info@carve.dk
CVR-nr: 35211942
LinkedIn

15 + 4 =