Det er os, du møder hos Carve

Carve Consulting er et nyere konsulenthus i Danmark. Vi tænker lidt anderledes. Carve hjælper offentlige og private virksomheder med at mestre og styrke samspillet mellem mennesker, teknologi og processer. Vi ved, at verden hurtigt forandrer sig. Og at den næste forandring ofte sker, før den sidste har skabt effekt. Det kræver, at vi sammen evner at navigere i krydsfeltet mellem det eksisterende og det nye. Vi kan alle de flotte ord i søvne, men vi tror mere på handling, som skaber løsninger, vores kunder kan vokse i. Og vi lever op til vores navn, når det handler om at skære ind til det væsentlige.

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å

A

Anders Tjalve

Anders Tjalve

Om Anders

I de sidste mange år, har jeg arbejdet intensivt med at anvende socialvidenskabelige metoder til at identificere og løse organisatoriske problemer. Med en baggrund i sociologi er det naturligt for mig at se organisationers kultur og meningsskabelse som afgørende i levedygtige forbedringer. Det afsæt er grundlæggende for min tilgang til analyse og løsningsdesign inden for proces- og driftsoptimering samt organisationsudvikling.

B

Barbera Raben-Levetzau

Barbera Raben-Levetzau

Om Barbera

Jeg har en Akademi merkonom i ledelse, samt har flere års erfaring fra Hotel og Restaurations branchen. Hvor jeg har arbejdet som leder og mellemleder, i både ind- og udland.

Jeg er meget organiseret og giver gerne en hånd med når teamet har brug for det. Der er ikke noget der hedder problemer kun udfordringer er der kan blive løst. Samarbejde på tværs af organisationen og de eksterne partnere, er en vigtig del af en fælles succes i hverdagen.

Benjamin Søndberg

Benjamin Søndberg

Bent Agervold Jensen

Bent Agervold Jensen

Om Bent

Med en baggrund i økonomi og lang erfaring fra finans- og software-branchen, har jeg primært beskæftiget mig indenfor Asset Management, økonomistyring og budget samt med den tilhørende systemimplementering. Jeg har stor interesse for Client Reporting & Analysis, rapportering & Business Intelligence – og ikke mindst med fokus på næste BI generation: IoT implementering, analyse af ustruktureret data (Text Mining & Text Analysis) og ML & AI.

Birgitte Kofod Olsen

Birgitte Kofod Olsen

Om Birgitte
Jeg arbejder dedikeret på at omsætte regler og standarder til praksis og kultur. Både når det gælder persondata-beskyttelse og samfundsansvar. Min rådgivning er teoretisk forankret og udviklet i praksis i tæt samarbejde med private virksomheder, offentlige myndigheder og organisationer. Forandring og udvikling er min drivkraft – især når teknologi er katalysator for ny indsigt, vækst og interaktion mellem mennesker.

C

Cecilie Sofie Halsteen Thomsen

Cecilie Sofie Halsteen Thomsen

Om Cecilie
Mine faglige styrker ligger inden for identificering af organisatoriske udfordringer, procesoptimeringer og organisationsudvikling. Jeg er specialiseret i at gå analytisk til en problemstilling, og er drevet af at udfordre det umiddelbare. Samtidig bestræber jeg mig på at være nyskabende i mine løsningsforslag.
Christian Birk Gustafson

Christian Birk Gustafson

Om Christian

Jeg er særligt interesseret i at udforske sammenspillet mellem finansiering og data science, hvilket økonomiuddannelsen på KU giver mig rig mulighed for. En studieretning rettet mod økonomi, finansiering og programmering, har udrustet mig med en dybdegående forståelse af økonomiske problemstillinger fra en bred vifte af perspektiver. Hos Carve får jeg muligheden for at koble mine finansielle kompetencer sammen med min tekniske forståelse indenfor programmering.

Christiane Ambjørnsen von Voss

Christiane Ambjørnsen von Voss

Om Christiane

Gennem min igangværende uddannelse, i Accounting, Strategy & Control på CBS, har jeg en passion for at identificere strategiske udfordringer og hertil determinere den rette handlings- og incitamentsstruktur til at reagere på disse. I Carve bidrager jeg således med en analytisk og økonomisk tilgang til udfordringer med fokus på strategi, struktur og værdiskabelse.

Christina Louise Boserup

Christina Louise Boserup

Om Christina

Jeg er særligt drevet af at finde enkle løsninger på komplekse problemstillinger. I samspil med forskellige faggrupper hjælper jeg med at designe implementérbare løsninger, der både giver værdi for organisationen og slutbrugeren. Jeg har solid ledererfaring fra både stat og kommune, hvor jeg bl.a. har etableret fælles servicefunktioner på det administrative område, opbygget projekt- og porteføljestyring og udviklet god driftsledelse og kundeservice i fællesskab med medarbejdere og ledere.

Christine Boysen Durazo

Christine Boysen Durazo

Om Christine

Som konsulent har jeg altid mennesket i centrum for såvel analyse som løsning. Med en baggrund som designingeniør med speciale i adfærdsdesign, er mit fokus at forstå samspillet mellem mennesker og systemer, og hvad der driver en given adfærd. Det er mit afsæt for at skabe varige adfærdsændringer og forandringer på flere niveauer i organisationer.

Claus Jespersen

Claus Jespersen

Om Claus
Jeg tilfører et analytisk perspektiv i forbindelse med procesoptimeringer og organisationsudvikling. Jeg motiveres af at kombinere et helikopterperspektiv med en stor forståelse for detaljerne – og jeg synes at processen med at identificere og afklare udfordringer og fremtidige behov med interessenterne er både spændende og vigtig. Jeg har herudover en stor interesse for økonomistyring, som jeg brænder for at gøre mere forståelig og relevant for brugerne.

D

E

Ebbe Brøns Petersen

Ebbe Brøns Petersen

Emil Pihl Olsen

Emil Pihl Olsen

Om Emil

Med specialisering indenfor finansiering og strategi på en bred erhvervsøkonomisk baggrund, ønsker jeg at bidrage til løsning af komplekse problemstillinger for Carve og vores kunder. Min arbejdstilgang er detaljeorienteret, analytisk og med kontinuerlig fokus på kvalitet og faglighed.

Emilie Louise Faurholdt

Emilie Louise Faurholdt

Om Emilie
Som konsulent i Carve arbejder jeg primært med organisationsudvikling og procesoptimering. Med en uddannelses- og erfaringsmæssig baggrund i internationalt udviklingsarbejde er jeg velbevandret i projektarbejde og trænet i at tænke i tværfaglige løsninger. Det motiverer mig at arbejde med mennesker i udvikling og bidrage til at skabe overblik, tillid og vilje til forandring i transformationsprocesser.

F

Fatima Sanssaoui

Fatima Sanssaoui

Om Fatima

Som servicemedarbejder hos Carve sørger jeg for at holde køkkenet rent, vande blomster og gøre snacks klar til formiddagen.
Jeg har stor ordenssans, så det giver mig lov til at gøre brug af det på arbejde. Jeg elsker mit job, fordi jeg elsker at servicere folk og give dem et smil på læben.

G

Gabriella Angela Morote Kierulff

Gabriella Angela Morote Kierulff

Om Gabriella

Jeg er passioneret omkring hvordan man ved brugen af kunstig intelligens og data kan forøge og komplementere menneskets kompetencer på en ansvarlig måde. Derfor læser jeg en kandidat i Menneskeorienteret Kunstig Intelligens på DTU, og derfor arbejder jeg hos Carve, hvor jeg får muligheden for at bruge teori i praksis.

Gry Thomsen

Gry Thomsen

Om Gry

Som konsulent og interaktionsdesigner går jeg særligt op i at forstå og løse brugerens behov, når jeg designer og udvikler løsninger inden for procesoptimering og automatisering. Min baggrund inden for brugercentreret systemudvikling anvender jeg til at skabe teknologiske løsninger, der opfylder forretningsmål og forbedrer slutbrugernes daglige arbejdsgange. Jeg kombinerer analytisk dybde med kreativ problemløsning for at levere gennemtænkte, brugervenlige løsninger.

H

Hans-Christian Westermann

Hans-Christian Westermann

Om Hans-Christian

Min faglige profil ligger i spændingsfeltet mellem strategi og datadrevet beslutningstagning. Jeg arbejder ud fra et kundeorienteret perspektiv, hvor fokus er centraliseret om den langsigtede værdiskabelse.

Jeg ligger vægt på høj faglighed i mit daglige arbejde, men samtidig også på at udvikle kontekstspecifikke løsninger der fungerer i praksis.

Harald Ulvestad Salvesen

Harald Ulvestad Salvesen

Om Harald
Som konsulent hos Carve motiveres jeg af at udvikle innovative og robuste løsninger, der binder forskellige teknologier sammen. Min kernekompetence ligger indenfor RPA og Data Science, men jeg trives også med nye problemstillinger og ansvarsområder. Mine faglige interesser spænder over softwareudvikling, optimering og kunstig intelligens.
Henning von Hauen

Henning von Hauen

Om Henning
Min faglige interesse ligger primært i skæringspunktet mellem forretningsudfordringer og it-løsninger. Min passion er at arbejde med forretningsudvikling, hvor jeg har fokus på at udvikle langvarige relationer. Mine faglige specialer er hovedsageligt indenfor software og implementeringsprojekter, der dækker løsningsområderne RPA, BI og CSR.
Henrik Krysteli Semark

Henrik Krysteli Semark

Om Henrik
Som konsulent i Carve arbejder jeg primært med integration af RPA systemer og specielt udviklede it-systemer. Jeg brænder for at få de tekniske løsninger til at fungere og underbygge organisationerne og lette deres medarbejderes arbejde i dagligdagen. Min passion ligger i de teknisk svære problemer, som ofte kan løses med simple midler.

I

Ib Kammersgård

Ib Kammersgård

Om Ib
Jeg rådgiver omkring robot baseret automatisering, it-drift og it-arkitektur og agerer ofte bindeled imellem forretning og it-understøttelse. I de senere år har jeg haft fokus på it-outsourcing. Derudover arbejder jeg med etableringen af drift miljøer for RPA systemer.

J

Janus Heie

Janus Heie

Om Janus
Jeg arbejder med at gøre organisationer i stand til noget nyt. Det kan være ved hjælp af nye kompetencer, nye processer og nye organiseringer, men mere og mere med ny teknologi, som kunstig intelligens. Praktiske implementeringer i konkrete processer og målbare effekter er ledestjernerne, og vejen dertil er brolagt med solide forandringer, hvor menneskene får endnu bedre arbejdsdage.
Jesper Cleve

Jesper Cleve

Om Jesper

Jeg har med min baggrund som Software Engineer stor erfaring med udvikling af it-systemer samt integrationerne mellem dem. Jeg er vant til at arbejde i en lang række af systemløsninger uafhængig af platform, og har endvidere stor erfaring med udvikling i C# og .NET platformen – men har da også udviklet i F#, JavaScript, VBA, VBScript.

I Carve er jeg den tekniske profil, som bringes i spil når der skal udvikles specielle løsninger til kunderne – i deres kontekst og foretrukne infrastruktur.

Jesper Sten Madsen

Jesper Sten Madsen

Om Jesper
Jeg er optaget af implementering og eksekvering – ting skal virke i praksis. I min måde at arbejde på, lægger jeg vægt på høj faglighed og skabelse af relationer til de interessenter, som er del af implementeringen. Jeg arbejder gerne inden for projekter som dækker på tværs af værdikæden og som involverer organisatoriske, proces- og it-relaterede forandringer og forbedringer.

Som person går jeg ind for en anerkendende tilgang til andre mennesker, og jeg tror på værdien i at have fokus på leverancer i høj kvalitet leveret af et velfungerende team.

Jesper Overgaard

Jesper Overgaard

Joachim Järnegren

Joachim Järnegren

Om Joachim
Business Intelligence har været mit faglige speciale de seneste år – specielt integration af interne og eksterne systemer, lagring/kontrol/analyse af data samt visualisering. Internet of Things (IoT), Artificial Intelligence (AI) og Machine Learning (ML) er ligeledes teknologier, som jeg finder interessante.
Mit fokus er at levere enkle og kraftfulde løsninger til beslutningstagere på alle niveauer.
Julie Gerlings

Julie Gerlings

Om Julie

Jeg arbejder med at innovere og optimere organisationer ved hjælp af både nye teknologier og tanker. Funderet i ambitionen om at anvende data til data-drevne beslutninger og optimere processer med machine learning, chatbots RPA m.m., fokuserer jeg på at udvikle den bedste løsning, som samtidig afspejler organisationens strategiske målsætning og skaber målbare resultater og værdi.

K

Klaus Green-Andersen

Klaus Green-Andersen

Om Klaus

Med mange års erfaring indenfor corporate control og performance management, har jeg fokus på at løse vores kunders opgaver med langsigtede og fleksible løsninger, der kan varetage skiftende krav og forventninger i en moderne verden.

L

Louise Sølvsten Ørum

Louise Sølvsten Ørum

Om Louise

Med mine faglige kompetencer spændende over AI, data science, medicinsk billedbehandling/-analyse, medicin/sundhed samt management ønsker jeg at udvikle og implementere de bedste løsninger, der skaber værdi og gode resultater. Jeg vægter et godt samarbejde højt til at skabe smarte og robuste løsninger, der passer til den enkelte opgave og virksomhed.

M

Magnus Rohde

Magnus Rohde

Om Magnus

Med en igangværende cand.merc. i General Management & Analytics på CBS har jeg udviklet færdigheder inden for datadrevet beslutningstagning i både finansielle og strategiske områder. Som studentermedhjælper hos Carve får jeg mulighed for at anvende min teoretiske viden i praksis. Jeg stræber efter at bidrage tværfagligt for at sikre, at vores løsninger ikke blot er baseret på data, men også er praktisk implementer bare og skræddersyet til at møde kundens unikke behov i hver enkelt situation.

Martin Andersen

Martin Andersen

Om Martin

Akademisk specialiseret i sammenspillet mellem forretning og IT. Erfaring fra forskellige brancher og roller, men især som management/IT konsulent. Den røde tråd er hjertekaldet for at skabe forretningsværdi ved optimering af processer og organisation eller anvendelse af teknologi. Martin er formålsdrevet og yderst relationel orienteret. Martin nedbryder og simplificerer komplekse problemstillinger til håndgribelige løsninger gennem en logisk, datadrevet og systematisk tilgang.

Mathias Nordvig

Mathias Nordvig

Om Mathias

Med en baggrund inden for finansiering og regnskab samt en stor interesse for strategi og beslutninger ønsker jeg at omsætte tanke og analyse til implementering og handling. Gennem en analytisk og løsningsorienteret tilgang brænder jeg for tværfaglige projekter, hvor man som et team arbejder mod et fælles mål. Som person trives jeg i dynamiske miljøer, hvor der skal håndteres mange deadlines og interessenter – her prioriterer jeg kortsigtede ændringer, som kan skabe langsigtet værdi for vores kunder.

Matilde Olsen

Matilde Olsen

Om Matilde

Til dagligt læser jeg International Business på CBS. Mit studie i kombination med erhvervserfaring bidrager til min stærke analytiske tilgang til problemstillinger inden for et bredt spændingsfelt. Mine interesser ligger især inden for strategi, økonomi samt socialt ansvar, og jeg brænder for at omsætte mine faglige kompetencer til værdiskabende løsninger for kunden

May-Britt Højgaard

May-Britt Højgaard

Mette Bruun Blauert

Mette Bruun Blauert

Om Mette

Jeg er uddannet sociolog og har siden 2010 arbejdet med brugerdrevne udviklingsprocesser og forretningsudvikling i offentligt og privat regi. Med stærke kompetencer indenfor user research, procesfacilitering og design thinking bidrager jeg til at omsætte komplekse indsigter til konkrete løsninger samt sikre, at de nye løsninger både i udvikling og forankring, resonerer med brugernes behov og adfærd.

Michael Frydenvang

Michael Frydenvang

Om Michael
Jeg brænder for at finde holdbare løsninger på de udfordringer, offentlige og private organisationer står over for. Med erfaring fra it-projekter i den offentlige sektor og en uddannelse i statskundskab har jeg et særligt blik for at balancere forskellige interesser og forretningsbehov i opgaveløsningen.
Michael Sjoegreen

Michael Sjoegreen

Om Michael

Jeg rådgiver i proces optimering og værktøjs understøttelse og trives i rollen som facilitator imellem forretningen, IT og løsningen. Med en baggrund indenfor IT som programmør, operativ tekniker og procesejer har jeg erfaring med at få systemer og processer til at arbejde sammen, samt at holde fokus på brugervenlige og optimale drifts forhold.

Mikael Hegaard

Mikael Hegaard

Om Mikael
Jeg brænder for at løse opgaver i ”multiskilled” projekter i spændingsfeltet mellem it, processer og organisation. Jeg arbejder meget gerne i både den private og i den offentlige sektor, og gerne med langvarige relationer og udfordringer. Jeg har altid fokus på såvel de rigtige indsatser, som de effekter der skal komme ud af opgaverne. Det skal også være sjovt, men det er sjældent for sjov.
Mikkel Holmberg Jørgensen

Mikkel Holmberg Jørgensen

Om Mikkel

Med en uddannelsesmæssig baggrund fra CBS ligger mine interesser i spændingsfeltet mellem teknologi og forretning. Mine kompetencer inden for forretningsudvikling, digital strategi og projektledelse, sammen med min evne til at automatisere processer ved hjælp af RPA, gør mig i stand til at identificere nuværende processer i forskellige forretningsmodeller, vurdere automatiseringspotentialet i disse og udvikle automatiseringsløsninger, der skaber værdi i organisationen

Mikkel Rønde Jensen

Mikkel Rønde Jensen

Om Mikkel

Med en uddannelse i fysiske robotter og en karriere i digitale robotter har jeg arbejdet med at automatisere processer i en del forskellige sammenhæng. Mit udgangspunkt er RPA, hvorfra jeg har automatiseret i samspil med mange forskellige digitale teknologier og ser stor værdi heri. I mit arbejde brænder jeg for at skabe den rigtige løsning med det rigtige værktøj i den rigtige sammenhæng, hvilket kræver forståelse for mit eget felt, såvel som dem jeg arbejder sammen med.

N

Nikolaj Sørensen

Nikolaj Sørensen

Om Nikolaj

Som datamatiker er det samspillet mellem forretningsviden, systemudvikling og programmering der er i højsæde. Med specialisering i automatisering er mine evner placeret hvor de hører hjemme, nemlig som konsulent hos Carve. Vurdering og formidling af problemstillinger og opstilling af løsningsmuligheder, er en del af min hverdag, hvor testning i forbindelse med implementering også har en stor plads i mit program.

Nanna Jensen

Nanna Jensen

Om Nanna

Med baggrund i min uddannelse som cand.merc.it interesserer jeg mig bl.a. for digitalisering, automatisering og kommunikation mellem IT og forretningen. Med speciale i Enterprise Architecture er jeg optaget af hvordan man som virksomhed både sikrer den operationelle excellence og alignment, samt forbereder sig til dagen i morgen, bl.a. ved at imødekomme den konstante udvikling af behov, muligheder og udfordringer. Tilmed interesserer jeg mig for relationer og dynamikker mellem mennesker og hvordan ændringer påvirker brugernes adfærd.

Oliver Engelbrecht Larsen

Oliver Engelbrecht Larsen

Om Oliver

Uddannet IT-specialist fra DTU med fokus på softwarearkitektur, -udvikling og sikkerhed og drevet af teknologiens potentiale. Min passion for innovation løser komplekse problemer.

Flere års erfaring med flere certificeringer og projekter i alle størrelser og stadier har jeg finpudset mine færdigheder i RPA og optimering af de menneskelige forretningsprocesser.

Jeg kombinerer denne ekspertise med en kærlighed for data analyse/-brug gennem Process Mining og/eller AI, for at skabe gennemtænkte og effektive løsninger, altid med øje for den nyeste teknologiske udvikling.

P

Peter Jacobsen

Peter Jacobsen

Om Peter
Driftsledelse og procesoptimering er mine store interesseområder. Den tætte dialog og udvikling sammen med kundernes medarbejdere og ledere finder jeg fantastisk energifyldt. At skabe konkrete og målbare leverancer og forretningsmæssig effekt er helt centralt i mit virke som konsulent.
Peter Rüsch Hansen

Peter Rüsch Hansen

Om Peter
Med udgangspunkt i stor forretningsforståelse arbejder jeg med kombinationen af processer, organisation og it. Jeg er en erfaren projekt- og programleder med fokus på at yde rådgivning og konkret hands-on implementering. Det faglige fokus ligger inden for automatisering af forretningsprocesser, herunder RPA og workflow understøttelse, samt økonomistyring, BI, og procesoptimering.

R

S

Sally Bach

Sally Bach

Samirah Abu Musalem

Samirah Abu Musalem

Om Samirah

Jeg er servicemedarbejder i Carve og sørger for at frokosten er klar hver dag. Jeg passer også blomsterne, køber ind og holder orden i vores mødelokaler. Jobbet her, er både det første job i mit liv og mit første job i Danmark. Jeg er meget glad for at arbejde sammen med alle de søde og fine mennesker i Carve og glæder mig hver dag til at komme på kontoret.

Sarah Kirkeby

Sarah Kirkeby

Om Sarah

Med knap to årtiers erfaring i offentlig sektor indenfor projekt- og programledelse, organisatorisk transformation og ledelse, drives jeg af at løse meningsfulde opgaver til gavn for både borgere, virksomheder og myndigheder i Danmark! Jeg elsker, når der er en dybere mening i arbejdet og synes, at det er det sjoveste at få lov at arbejde strategisk og retningsorienteret i spændingsfeltet mellem (nye) teknologier som fx AI, formål og arbejdsglæde. Jeg har en solid ledererfaring fra særligt staten, hvor jeg har været ansvarlig for bl.a. udviklingen af store nationale apps, nationale løsninger med udrulning og implementering i hele Danmark samt drifts- og økonomistyring på it-området.

Sara Drensholt

Sara Drensholt

Om Sara
To nøgleord for mine interesseområder er procesoptimering og kulturforandring. Jeg er optaget af at skabe simple processer med et forretningsmæssigt fokus, som forankres dybt i kulturen i organisationen. En kultur hvor medarbejderne spiller hinanden gode, udvikler hinanden og kender til formål, roller og retning.
Signe Gry Olander

Signe Gry Olander

Om Signe

Med cand.merc.it som baggrund arbejder jeg for at skabe de optimale forudsætninger for kundens digitale transformation med fokus på snitfladen mellem IT og organisationen. Særligt søger jeg at balancere forholdet mellem menneske, proces og teknologi inden for enterprise architecture. Her er mine målsætninger at hjælpe kunden med at optimere operational excellence i dag, samtidig med at danne fundamentet, der gør kunden parat til at videreudvikle sine digitale kompetencer i morgen.

T

Thomas Brinkmann Thorsager

Thomas Brinkmann Thorsager

Om Thomas

Som konsulent med automatisering i fokus, drives jeg af at optimere arbejdsgange og forbedre medarbejderens arbejdsdag. Til dette bruger jeg RPA til at frigøre dem fra de mest gentagne og kedelige opgaver og lade deres ekspertise komme til sin ret, i mere komplekse problemstillinger.

Thomas Bøhm Christiansen

Thomas Bøhm Christiansen

Om Thomas

Forbedret kundeoplevelse, højere produktivitet og lavere omkostninger via procesoptimering, digitalisering/automatisering og forbedret styring af driften er oftest målet i mine projekter, som opfyldes i tæt samarbejde med organisationens ledere og medarbejdere.

Torben Stig Christensen

Torben Stig Christensen

Om Torben
Jeg leverer konsulentydelser med fokus på organisation, ledelse, strategi og styring. Mit fokus er at finde og operationalisere løsninger og modeller, der matcher den enkelte organisation og den enkelte leder/ ledergruppe, både i det nære og i det lange perspektiv. I disse år fylder særligt den organisatoriske side af digitalisering i mit arbejde.

Kontakt os

Carve Consulting
Købmagergade 11
DK-1150 København K

(+45) 25420420
info@carve.dk
CVR-nr: 35211942
LinkedIn

5 + 1 =