Carve

UP TO DATE

RPA – Det oftest stillede spørgsmål og en praktikers svar

På min egen RPA rejse med Danske Bank har jeg mødt mange som har ønsket mit råd omkring hvordan man starter RPA op eller hvordan man kommer videde til næste niveau. Jeg kan sagtens for forstå hvorfor det er så et almindelig spørgsmål, da teknologien for de fleste er ny og tilbyder en bred vifte af muligheder, fordele og gevinster men også en masse fælder og fald grupper.

AI – i dag!

Efter at have arbejdet i snart 10 år med automatiseringer, og godt og vel 2 år med de nyere RPA løsninger og deltaget i et hav af messer og summits omkring de nye teknologier, har jeg accepteret at vi nok ikke kommer til at se så meget praktisk Machine Learning (ML) og Artificial Intelligence (AI) indenfor de næste par år.

Kontakt os

Carve Consulting
Nørre Voldgade 11, 2
DK-1358 København K

(+45) 25 420 420
info@carve.dk
CVR-nr: 35211942
LinkedIn

10 + 1 =