Hos Carve Consulting har vi haft et travlt år

– og vi er rigtig glade for at kunne byde velkommen til 5 nye konsulenter, der er startet i løbet af de sidste par måneder. Nedenfor kan du læse lidt om hvad det er for nogle spændende profiler, vi har udvidet med.

Mikkel Holmberg Jørgensen

Mikkel har en baggrund i forretningsudvikling, projektledelse og innovation fra CBS og arbejder med RPA-udvikling og Integrated Risk Management i ServiceNow.

Gry Thomsen

Gry har en baggrund i interaktionsdesign fra Aalborg Universitet og arbejder med proceskortlægning og automatisering af interne processer via UiPath.

Caroline Storr Krogh

Caroline har en baggrund som sygeplejerske og cand.mag. i psykologi og sundhedsfremme og har et særligt kendskab til sundhedsområdet. Hun analyserer komplekse, organisatoriske problemstillinger og kommer med oplæg til løsninger, der er tilpasset den virkelighed, de skal implementeres i.

Mette Blauert

Mette Bruun Blauert er uddannet sociolog og har siden 2010 arbejdet med brugerdrevne udviklingsprocesser og forretningsudvikling i offentligt og privat regi. I sin rolle som researcher, procesfacilitator og strategisk rådgiver kan Mette bidrage til at omsætte komplekse indsigter til konkrete løsninger og sikre, at nye systemer og tiltag, både i udvikling og forankring, resonerer med brugernes behov og adfærd.

Christiane Ambjørnsen von Voss

Christiane er uddannet cand.merc.ASC (Accounting, Strategy & Control) og har specialiseret sig i opgaver inden for økonomi, strategi, proces og organisation hos Carve, på tværs af forskellige sektorer.