Sarah Kirkeby – ny partner hos Carve Consulting!

Vi har netop budt velkommen til Sarah Kirkeby som ny partner hos Carve Consulting!

Med en baggrund, der spænder fra datalogi og økonomi til projekt- og ledelsesdiscipliner, bringer Sarah en unik kombination af teknologisk og forretningsmæssig ekspertise til bordet.

Sarah er oprindeligt uddannet fra CBS og med næsten 30 års erfaring i digitalisering i både offentlig og privat sektor, har Sarah en dyb forståelse for komplekse organisationer. Senest har hun været kontorchef i Erhvervsstyrelsen, hvor hun har haft ansvaret for CVR-system komplekset og været en drivende kraft i en organisatorisk omlægning. Inden da arbejdede Sarah i Digitaliseringsstyrelsen, hvor hun bidrog til at forme det offentlige Danmarks digitale fremtid med nedenstående projekter:

  • Digital Post: Dette initiativ har revolutioneret måden, hvorpå offentlige myndigheder og borgere kommunikerer. Den nye løsning har ikke kun forbedret brugeroplevelsen, men også givet det offentlige større ejerskab og fleksibilitet i design og udvikling.
  • Kørekort-appen: En innovativ løsning, der gør det muligt for borgere at have deres kørekort på mobiltelefonen. Dette er et skridt fremad i bestræbelserne på at gøre hverdagen lettere og mere digital for danskerne.
  • Sundhedskort-appen: Denne app er et digitalt supplement til det fysiske sundhedskort og giver borgerne mulighed for nemt at dokumentere deres ret til offentlige sundhedsydelser.

Disse projekter illustrerer den form for innovation og digital transformation, vi stræber efter hos Carve Consulting. Vi ser frem til at integrere denne ekspertise i vores fremtidige arbejde.

Selv siger Sarah om skiftet til Carve Consulting: “Det har været et utrolig spændende spring – fra at have siddet på kundesiden i den statslige sektor i knap 12 år, til at skulle over til ‘the dark’ side i konsulentland. Heldigvis er jeg blevet taget så godt imod i Carve! – Her er skønne, kloge mennesker, der gavmildt har øst ud af både erfaring og mere eller mindre gode jokes 🙂 ligesom at kulturen er åben og imødekommende. Nu glæder jeg mig til at have tid til at drikke kaffe med en masse gode mennesker og komme i gang med arbejdet i Carve, som bl.a. står på AI strategi.”

Vi ser frem til at byde Sarah velkommen og er overbeviste om, at hun vil spille en afgørende rolle i at styrke Carve Consulting.

Tøv ikke med at tage fat i Sarah for en snak. Sarah kan fanges på 23303682 eller ski@carve.dk