May-Britt Højgaard – ny partner hos Carve Consulting

Byd velkommen til vores nye partner, May-Britt Højgaard. Med en baggrund som ingeniør og snart 30 års erfaring i krydsfeltet mellem teknologi og forretning tilfører May-Britt et stærkt konsulent DNA til Carve og omfattende erfaring med vækst og udvikling af forretningen.

May-Britt kommer fra en stilling som Partner og Global Director of Business Consulting i Devoteam, hvor hun senest har arbejdet på de indre linjer med organisering og vækst internationalt i Devoteam-koncernen. Derudover har hun koncentreret sig om salg af store konsulentprojekter på tværs af forretningsrådgivning og teknologi, især i private, internationale virksomheder, fx i finans, pharma og transport.    

Og netop koblingen mellem forretningsrådgivning og teknologi er et vigtigt fokus hos Carve, som May-Britt glæder sig til at bidrage til.

”Koblingen mellem forretningsrådgivning og teknologi er vigtigere end nogensinde. Tidligere har det handlet om, at man i IT-afdelingen har skulle tale forretningens sprog, når man drev IT-dagsordenen, men nu ser vi et skift, hvor digitaliseringen også flytter ud og drives fra forretningen. Og det skaber nogle helt andre og større muligheder for at løfte barren og bruge teknologi til udvikling og innovation i et helt andet gear. Vi går meget spændende tider i møde,” siger May-Britt.

May-Britt er oprindeligt uddannet Civilingeniør fra DTU og var i begyndelsen af sin konsulentkarriere en del af den vigtige digitalisering af sundhedssektoren med bl.a. elektronisk patientjournal på sygehuse, omsorgssystemer i kommuner, Sundhed.dk og Fælles Medicinkort. 

Vi ser frem til at May-Britt kommer til at spille en afgørende rolle i Carve på transformationsdagsordenen og i Carves fortsatte vækst og udvikling.  

I kan fange May-Britt på 2162 6470 eller mbh@carve.dk.