Sæt de manuelle arbejdsgange i automatgear

Sæt strøm til en mandag formiddag sammen med Carve og 3 spændende indlægsholdere:

Sådan kommer vi hurtigst muligt fra idé til robot i Wrist

v/ Lisa Jensen, Head of Application Services, Group IT – Wrist Ship Supply
Wrist Ship Supply er havets ‘Amazon’ – hvert tiende skib på verdenshavene provianterer hos Wrist. Det kræver hurtige og effektive arbejdsgange 24/7 for medarbejderne på de 38 internationale lokationer at være verdens førende ’skibshandel’. Hør Lisa fortælle om hvordan Wrist løbende effektiviserer manuelle arbejdsgange med RPA i god balance med et stort servicecenter i Manilla og en komplekst internationalt logistisk setup i alle verdens førende havne. Målet er at være hurtigst og bedst til kundeservice.

Digitale assistenter frigiver tid i stor skala hos Region Midt

v/ Børge Knudsen, Kontorchef It – Region Midt
Region Midt gennemfører nu Europas største projekt indenfor RPA hvor central styring og decentral udvikling potentielt tilbyder ’a robot for every person’ til regionens mere end 30.000 medarbejdere. Resultaterne tæller hundredvis af arbejdsgange automatiseret med op mod 100.000 timer frigjort. Hør Børge fortælle om hvordan Europas største RPA projekt blev en realitet i en sektor hvor arbejdskraft er en mangelvare og hvor kostbar tid nu dagligt frigives hos hospitalspersonale og administrative medarbejdere til fordel for den bedste løsning af kerneopgaven.

Accelerer værdien af RPA med Process Mining

v/ Rudolph (Rudy) Kuhn, RPA & Process Mining Enthusiast – UiPath
Sammen med RPA er ’proces mining’ den nye teknologi til at højne produktiviteten. Med Process Mining får organisationen mulighed for bedre at forstå deres processer og samtidig identificere forbedringsmuligheder med øget effektivitet og reducerede omkostninger til følge. Hør Rudy fortælle om hvordan Process Mining automatisk kan give et røntgenbillede på organisationens forretningsprocesser og om hvordan den objektive og detaljerede indsigt fra Process Mining kan være nøglen til at indfri det fulde automatiseringspotentiale i din organisation.

"Robotic Process Automation" tilbyder et næsten grænseløst potentiale i den måde vi arbejder på. På få år er teknologien blevet en førende driver for digitalisering, og har frigjort millioner af timer i danske virksomheder med større arbejdsglæde, højere kvalitet og hurtigere gennemløbstid til følge.