RPA og AI er to forkortelser, som er på alles læber lige nu. Hvorfor?

Carve Consulting har inviteret to eksperter til at give svar på dette spørgsmål torsdag den 7. november kl. 9.00 – 11.30 hos Kosmopol i København.

Osman Rana/Hayon Thapaliya/Unsplash
Guy Kirkwood er ”Chief Evangelist” hos UiPath, og en af de mest fremtrædende eksperter på RPA. Guy har været med i UiPath fra virksomheden var 27 personer, til UiPath i dag er vokset til 3.300 ansatte i 25 lande. Guy er ofte citeret, og er kendt for sine skarpe holdninger og muntre tilgang. Guy vil fortælle sin version om RPA, hvorfor det giver mere tilfredse medarbejdere og hvordan RPA og AI kan kombineres.
Mads Krogh Munk Nielsen er Carves egen ”Subject Matter Expert” på AI. Mads har stor erfaring med at skabe de bedst mulige beslutningsløsninger med AI og Machine Learning. Mads vil komme med sit bud på, hvorfor disse teknologier er så populære lige nu, hvordan de kan omsættes til konkret værdi i praksis – og ikke mindst hvilken betydning, de vil få for vores professionelle liv i fremtiden.

Praktiske oplysninger

Mødet foregår i Auditoriet hos Kosmopol, Fiolstræde 44 · DK-1171 København K. Kosmopol ligger med indgang umiddelbart i forbindelse med Nørreport Station – Metro og S-tog. Hvis du kommer i bil, kan du med fordel parkere i Qpark Nørreport under Israels Plads.

Der er check-in og en let morgenmad fra kl. 9 til 9.30, hvor indlæggene starter.

Sidste frist for tilmelding er tirsdag den 5. november 2019.

Tilmelding

* obligatorisk