Er du nysgerrig på, hvad en top tunet Low-Code platform kan præstere på kort tid?

Er du ’Low-Code Explorer’ – ’O11 Ninja’ – eller måske ligefrem ’Artisanal Code Crafter’?

Kom med på OutSystems ODC Developer Cloud Open Office Tour i København den 18. april 2024 – og prøv kræfter med andre udviklere på OutSystems ODC-platformen til en helt anderledes eftermiddag på kontoret. 

Vi samler danske OutSystems udviklere på indbegrebet af den digitale legeplads hos Astralis Nexus lige ved Tivoli, det fedeste gaming- og eventcenter i København – og hjemstedet for Astralis, der er den førende danske esportsorganisation, og lige nu driver fire hold under Astralis-mærket i Counter-Strike (CS2) og FIFA.

Vi har booket VIP Gaming rummene hos Astralis Nexus, og der vil blive dystet i 3 hold: ’Low-Code Explorer’ – ’O11 Ninja’ – og ’Artisanal Code Crafter’. Der er computere til rådighed, du kan også medbringe din egen bærbare. Alle deltagere får adgang til OutSystems ODC-miljøet.

Sezen de Bruijn, og Arjan Waardenburg, som begge er erfarne OutSystems Solution Architects sørger for energien er høj og tager os igennem programmet – som udover masser af inspiration byder på konkurrencer – og der er naturligvis godbidder og andre præmier på højkant.

’Low-Code Explorer’ holdet er for dig der er nysgerrig på, hvad en top tunet Low-Code platform kan præstere på kort tid. ’O11 Ninjaerne’ kommer med lidt erfaring fra OutSystems – og ’ Artisanal Code Crafters’ er holdet for de erfarne Low-Code’ere. Let the BLAST begin!

Arjan Waardenburg

Arjan Waardenburg

Low-Code Solution Architect at OutSystems

Sezen de Bruijn

Sezen de Bruijn

Low-Code Solution Architect at OutSystems

Tilmelding

Praktisk info:

12:00-13:00
Registrering, lær hinanden at kende, stående frokost

13:00-13:05
Spilinstruktioner og holdopdeling

13:05-13:30
Præsentation af ODC

13:30-16:30
BLAST kører

16:30-16:35
Vinderne annonceres

16:35-17:30
Fejring af vinderne, Q&A og socialt samvær

Deltagelse er gratis.

Mødested:

Astralis Nexus
Tivoli Hjørnet
Vesterbrogade 3
1620 København

Parkering:

Q-park Industriens Hus

Kontaktperson:

Henning von Hauen, Carve Consulting

Mail: hvh@carve.dk
Tlf: +45 25260909

Eventet er afsluttet