Sæt fart på digital transformation med AI, automatisering og Low-Code

AI revolutionerer lige nu vores arbejdspladser på en hidtil uset måde. Og det gælder os alle: Hver enkelt person, hvert enkelt team, og alle brancher. Ikke mindst generativ AI, der med sin evne til at skabe nyt indhold og ideer, skubber til udviklingen og sætter fart på den digitale transformation.

Men andre teknologier er også i høj kurs. Automatiserings og Low-Code løsninger bidrager til højere hastighed i den digitale udvikling, og bidrager dermed også til at omsætte AI potentiale til AI resultater hurtigere.

Carve er i samarbejde med OutSystems og UiPath nu værter ved et inspirationsmøde den 18. april 2024 i København, hvor netop hastigheden i den digitale udvikling er i fokus – både strategisk og praktisk.

Vi har sammensat et program, som er spækket med færdigheder, erfaring, viden og engagement, og som sikrer at vi alle kommer videre med nye kompetencer.

Vi mødes på indbegrebet af den digitale legeplads hos Astralis Nexus lige ved Tivoli, det fedeste gaming- og eventcenter i København – og hjemstedet for Astralis, der er den førende danske esportsorganisation, og lige nu driver fire hold under Astralis-mærket i Counter-Strike (CS2) og FIFA.

Nikolaj Nyholm

Nikolaj Nyholm

Bestyrelsesformand for Astralis

Kendt iværksætter fra DR’s Løvernes Hule – byder os velkommen og fortæller om digitale trends, og om vigtigheden af at kunne spotte mulighederne

Søren Sivebæk

Søren Sivebæk

CIO hos Normal

Giver os indblik i hvordan Low-Code og automatisering har gjort det muligt at bygge og drifte en international butiksløsning hurtigere og bedre end at anskaffe et standardsystem

Amit Arora

Amit Arora

Senior Director | Enterprise Architect

Taler om hvordan man opnår en digital kultur for hurtig innovation med ny teknologi i en stor international fintech virksomhed

 

Reimer Ivang

Reimer Ivang

Gæsteforsker ved Aalborg Universitet, konsulent

Udfordrer vores digitale forestillings- og handlekraft – både som individuelle personer, i teams og som organisationer

Tilmelding

Praktisk info:

8:30
Registrering og morgenmad

9:00
Programmet starter

12:30
Sandwich og networking

13.00
Tak for i dag

Deltagelse er gratis.

Mødested:

Astralis Nexus
Tivoli Hjørnet
Vesterbrogade 3
1620 København

Parkering:

Q-park Industriens Hus

Kontaktperson:

Henning von Hauen, Carve Consulting

Mail: hvh@carve.dk
Tlf: +45 25260909

 

 

Eventet er afsluttet